fbpx

НАП слива офиси в София

НАП обяви, че от 1 януари ще има промяна в броя на офисите в София, като офис „Подуяне“ се влива в офис „Оборище“, а офис „Илинден“ се слива с офис „Люлин“. Това се прави с цел оптимизиране на обслужването и осигуряване на по-добри условия за хората с увреждания, изтъква приходната агенция.

След 1 януари клиенти на офис „Подуяне“ ще продължат да ползват услугите на приходната агенция на адреса на офис „Оборище“: София, ул. „Силистра“ № 8 (зад сградата на театър „София“ ), като ще заплащат дължимите суми за данъци по банковата сметка на офис „Оборище“, а клиентите на офис Илинден“ – ще посещават офис „Люлин“ на адрес: бул. „Захари Стоянов“ № 15. Те ще заплащат данъчните си задължения по банковата сметка на столичния офис „Люлин“.

Създадена е необходимата организация и условия, така че при обслужването на гражданите и бизнеса да няма забавяне. На клиентите на офисите ще бъде изпратен имейл от адрес: infocentert@nra.bg

От НАП напомнят, че потребителите могат да се възползват от електронните услуги на приходната агенция, които са достъпни 24/7, като по този начин фирмите и гражданите спестяват време и средства.




Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"