fbpx

Швейцарска компания търси кадри в Техническия университет

Инженери от Техническия университет в София търси швейцарската компания „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД, която е глобален разработчик и доставчик на системи за висококачествени комуникационни мрежи.

Компанията участва с щанд на изложението „Дни на кариерата“ във висшето учебно заведение, които се проведоха в периода 15-16 октомври 2019 г. Фирмата представи стажантските програми „Инженерна Академия“ и „Ready & Motievated“.

„Инженерна Академия“ е едногодишна стажантска програма за професионална подготовка в реална работна среда на инженерни специалисти. Академията дава възможност за придобиване на професионален опит в следните направления: локален инженеринг, качество, глобален инженеринг и развойна дейност.

Целевата аудитория са завършващите 3-та година обучение в инженерна специалност студенти или вече завършили инженери, които са придобили или предстои да придобият бакалавърска или магистърска степен през тази година.

Стажантска програма „Ready & Motievated“ се провежда за 6 месеца в периода юли-декември. В нея студентите се включват в предизвикателни проекти и придобиват първоначален опит в обслужващите отдели на „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД. Това са отделите „Човешки ресурси“, „Закупуване“, „Планиране“, „Обслужване на клиенти“, „Финанси“ и IT.

R&M (Reichle & De-Massari AG) e лидер в разработката, производството и доставката на цялостни решения за изграждане на висококачествена комуникационна свързаност. Иновативните технологии, използвани в дизайна и производството на оптични и медни компоненти и кабели, гарантират висока скорост и непрекъсваемост на преноса на данни в LAN, Data Center и FTTx мрежите. В България R&M е представена от търговското дружество „Р и М България“ ЕООД и производствената база „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД.




Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"