fbpx

Изтича валидността на голяма част от винетките

В идните месеци – декември, януари и февруари – изтича периодът на валидност на голяма част от годишните електронни винетки за леки и лекотоварни автомобили до 3.5 тона, предупреждават от „Интелигентни трафик системи“ АД.

Припомня се, че за подновяване не е необходимо посещение на физически търговски обекти, тъй като онлайн услугата на Vinetki.bg е на разположение навсякъде и по всяко време – от компютър, мобилен телефон или таблет, а покупката на електронна винетка отнема не повече от 2 минути.

Проверката на валидност е възможна също онлайн на Vinetki.bg, като е достатъчно въвеждането на регистрационния номер на автомобила и държавата, в която е регистриран.

При покупка през потребителски профил на Vinetki.bg клиентите получават допълнителното удобство – напомняне за изтичащ срок на валидност на закупената винетка. Също така разполагат с история на покупките и електронна разписка за всяка от тях.

Всички видове електронни винетки могат да бъдат закупени до 30 дни предварително на интернет платформата Vinetki.bg, както и в мобилното приложение TollPass.bg.

Цените и периодите на валидност остават без промяна – уикенд винетка за 10 лв, седмична – за 15 лв, месечна – за 30 лв, тримесечна – за 54 лв, годишна за 97 лв.




Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"