fbpx

Meta пуска уеб версия на Threads

Meta обяви, че пуска уеб версията на своята платформа за социални медии Threads, в опит да задържи професионалните потребители и да спечели предимство пред съперника X, бивш Twitter, съобщава Ройтерс.

Потребителите на Threads в момента могат да ползват микроблогинг платформата през своите компютри, като влязат в сайта й, а по думите на Марк Зукърбърг уеб версията ще достигне до потребителите „през следващите няколко дни“.

Широко очакваното внедряване може да помогне на Threads да получи по-широко приемане сред опитни потребители като марки, фирмени акаунти, рекламодатели и журналисти, които вече могат да се възползват от платформата, като я използват на по-голям екран.

Threads, които преминаха 100 милиона регистрации за приложението в рамките на пет дни след стартирането му на 5 юли, отбелязаха спад в популярността си, тъй като потребителите се върнаха към по-познатата платформа X след първоначалния прилив.

За малко повече от месец ежедневните активни потребители на Android версията на приложението Threads са спаднали до 10,3 милиона от пика от 49,3 милиона, според доклад от 10 август на платформата за анализ Similarweb.

Компанията ще добави повече функционалност към уеб версията през следващите седмици, каза Мета.




Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"