fbpx

Разработиха нова GPS услуга за тежкотоварните превозвачи

Нова услуга за тежкотоварните превозвачи – TollPass Fleet – предоставя GPS проследяване в реално време. Високотехнологичното решение е достъпно за всички автомобили над 3.5 тона, оборудвани с бордови устройства TollPass или TollPass EUROBOX, съобщават от „Интелигентни трафик системи“ АД.

Всеки потребител, който има договор с „ИТС“ АД може да се възползва от безплатния период за ползване на услугата до 31 януари 2022 г. и на конкурентно ниски цени след тази дата.

Новото дигитално решение спестява средства за управлението на превозните средства, като автоматизира данните и справките и ги прави достъпни онлайн, улеснявайки счетоводството, администрацията и персонала за тези дейности.

На онлайн платформата TollPass вече ще може не само да се заплащат пътни такси и да се получава детайлна информация за тол услугите, но и да се проследяват на база GPS данни пътните превозни средства и чрез този консолидиран преглед на данни, клиентите могат да управляват своя автопарк и шофьори още по-лесно.

В личния си профил на TollPass.bg, всеки мениджър на транспортна фирма получава обобщена информация и справки както за тол таксуването –  заплатени суми, глоби, невключено бордово устройство, така и за експлоатацията на пътните превозни средства.

Tollpass Fleet предоставя визуализации за маршрута на движение на всяко превозно средство и неговия престой. Могат да се въведат аларми за превишена скорост или навлизане в определени зони, за изпълнение на график за доставките, автоматично генериране на счетоводни справки и пътни листове.

През 2022 предстои да бъдат разработени от „ИТС“ АД нови 24/7 високотехнологични услуги в сферата на транспорта, пътния трафик, леките и тежкотоварни автомобили.




Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"