Идва моментът за инвестиране в Cardano

Идва моментът за инвестиране в Cardano

Една от най-нашумелите криптовалути – Cardano, в момента е изключително евтина. Следя я от няколко месеца като потенциална инвестиционна възможност и преди няколко дни цената ѝ падна с 50%. Считам това за знак, че скоро ще е моментът за инвестиране. Причините са много.

Първо: сега цената на Cardano е много по ниска от средното за последните 200 дни, с около 30 цента, което е 20-тина процента от цената на самата криптовалута, която в момента се продава по $1.60. За сравнение, пиковата цена на токена беше около 3 долара.

Второ: Плаващото средно за последните 200 дни почти премина над плаващото средно за последните 50 дни. Последният път когато това се случи цената на Cardano се увеличи със 100% за три месеца.

Трето: Според BeInCrypto, група в Телеграм за криптоинвеститори, броят на активните търговци на Cardano се увеличи с повече от 200% в края на Ноември. От 191,500 до 485,000. Което е нечувано предвид факта, че в момента валутата е в рецесия и върви надолу.

Четвърто: Криптовалутата е една от 5-те най-използвани. Това значи, че рискът да загубите всичките си пари е минимален, докато потенциалните печалби са над 200% по мое мнение от първоначалната ви инвестиция.

Пето: В бъдеще със сигурност Cardano ще е по-скъпо. Дори в краткосрочен план да загубите пари, с навлизането на криптовалутите в нашия живот цената им ще се покачи. Така че ще можете да покриете загубите си.

Аз лично чакам плаващото средно за последните 50 дни (лилавата линия) да мине под плаващото средно за последните 200 дни (червената линия) и влизам. Въпреки това дори сега не е лош момент да инвестирате, особено ако имате заделени пари.
Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"