fbpx

Форум в София показва иновативни софтуерни решения за бизнеса

forum sofiya inovativni softuerni resheniya

Иновативни софтуерни решения, които подпомагат развитието на бизнеса, успешни примери за дигитална трансформация и демонстрации на живо ще бъдат част от програмата на втората конференция за бизнес софтуер .digicompLead, която ще се проведе на 17 октомври в Бизнес център Capital Fort.

Темата през тази година е „Измерими ползи от дигиталната трансформация“ и ще представи ефектите за бизнеса, постигани чрез внедряване на утвърдени ERP, BI и EPM решения.

Събитието е инициирано от българската IT компания Balkan Services и целта е да подкрепи бизнеса по пътя към дигитална трансформация и последваща експанзия.

На едно място ще се съберат представители на едрия и средния бизнес, които търсят ефективни и работещи софтуерни продукти за управление на дейността си.

По време на лекционната част посетителите ще научат за опита на доказани експерти от водещи международни софтуерни компании.

Втората част е изцяло с практическа насоченост и ще представи решения, които подпомагат постигането на “Operational Excellence” и “Management Excellence”. По време на паралелните сесии участниците ще могат да видят демонстрации на различни софтуерни продукти в реално време.

Специален гост на събитието е Владимир Николов – старши треньор на волейболен клуб „Левски“, който ще открие конференцията със своя по-различен поглед върху постигането на резултати, развитието на екипа и изграждането на отбор от победители.

Сред лекторите на конференцията са Мариуш Стойка – Регионален Мениджър, Qlik, Моньо Монев – Регионален мениджър продажби, Oracle NetSuite, Естебан Мендес – Консултант международни проекти, LucaNet AG, Красимира Караиванова – Директор продажби за Балканите и Адриатика, Microsoft, представители на SoftOne Technologies и Balkan Services.




Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"