Когато консервите увеличаваха обществената полезност на труда

Когато консервите увеличаваха обществената полезност на труда

Така завършва един от текстовете в голямо рекламно каре на в-к „Икономически живот“ от 1976 година, на което „Архивни страници“ посвещават втора статия. То представя Месокомбинат Русе, част от ДСО „Родопа“ и дейността му „в тон с изискванията на научното хранене“.

Кратко и ясно са формулирани приоритетите – грижата за човека е основна грижа, затова въпросът за правилното хранене придобива първостепенно значение. А главната цел е:

От рекламата става ясно, че консервите на русенския комбинат в пълна степен изпълняват поставените задачи, освен това:

„Архивни страници“ подбра от рекламния текст ревюто на два от артикулите на месокомбината:




Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"