Три приложения разнообразяват фитнеса вкъщи

Три приложения разнообразяват фитнеса вкъщи

Отегчени сте от рутинните си упражнения вкъщи? Ако просто вдигането на тежести или бягането на бягащата пътека ви кара да се чувствате като във фитнес, тези 12 приложения ще ви помогнат да изведете рутината си на следващото ниво.

Хората тренират у дома повече от всякога и тази тенденция може да продължи и след пандемията. Много хора са открили, че могат да тренират също толкова добре от комфорта на собствените си домове и за много по-малко пари, отколкото във фитнеса.

Но ключът към поддържането на интересна тренировка у дома е ключа към развиването на този тип упражнения. Трите приложения за фитнес по-долу могат да ви помогнат да го направите. Те са забавни, уникални и ще направят тренировката ви да изглежда като по-малко работа.

1. Зомбита, бягайте!

Бягането е страхотна тренировка, която не изисква да сте във фитнеса. Не се нуждаете от никакво оборудване, можете да го направите вътре на машина или навън сами и това е чудесна кардио рутина. Но бягането сам, дори и с добра музика, може да стане малко скучно след известно време.

„Зомбита, бягайте!“ прави бягането много по-вълнуващо. Идеята е, че сте един от малкото останали хора след зомби апокалипсис и сте на път към една от последните бази на човечеството. Вие сте на мисия да спасявате хора, да търсите провизии и да изпълнявате някои специални задачи.

Приложението ви позволява да чувате вашата мисия и музика, докато тичате, и от време на време ще бъдете подканени да ускорите скоростта си, за да избягате от зомбитата. В края завършвате мисията си. Има над 200 мисии от всякакво естество. Можете също да създавате свои собствени мисии, забавно е! И още по-важно безплатно!

Можете да го изтеглите от App Store или Google Play

2. Aaptiv

Ако не искате да бъдете обвързани с един вид тренировка, изтеглете Aaptiv. Той разполага с огромна библиотека от аудио-базирани фитнес уроци, водени от сертифицирани лични треньори, които ще ви помогнат да се възползвате максимално от вашите тренировки у дома.

Има над 2500 тренировки в категории като бягане, силови тренировки, стречинг, йога и др. Всяка седмица се добавят над 30 нови урока, така че определено няма да ви омръзне. Освен това винаги има нещо за всеки вид и ниво на спортна форма. Можете да получите всичко, от седемминутна тренировка или дълъг HIIT клас, до програма за маратонски тренировки.

Тези аудио-базирани класове незабавно правят тренировките ви по-вълнуващи, без да въвеждате сложни нови концепции или съчетания.

Приложението е безплатно при покупки в приложението. Можете да го изтеглите от App Store или Google Play

3. 8Фит

Може би се опитвате да се храните по-добре и да правите упражненията по-забавни. Ако е така, 8Fit е изчерпателно приложение, което ви помага във всяка стъпка от вашето „уелнес“ пътешествие. Приложението предлага тренировки, персонализирани планове за хранене и насоки за грижа за себе си, така че можете да се чувствате добре както отвътре, така и отвън.

През цялото време има голямо разнообразие от тренировки с нови уроци, така че можете да изберете нещо като йога или бягане или нещо съвсем различно, като кикбокс. Можете също така да персонализирате плановете си за хранене въз основа на вашите диетични предпочитания и да получите насоки относно медитация или пък нещо друго.

Можете да го изтеглите от App Store или Google Play
Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"