fbpx

Владислав Горанов „реабилитиран“, ГЕРБ го включи в предизборни събития

Бившият финансов министър Владислав Горанов се появи на предизборно събитие на ГЕРБ. В компанията на настоящи министри от управляващата партия, той е анонсирал щрихи от програмата на ГЕРБ на среща с КНСБ.

Шефът на синдиката Пламен Димитров дори го е представил като „финансовия министър“, пишат „Дневник“ и „Сега“. Коментира се и отсъствието от събитието на действащия министър на финансите Ананиев, който освен това е и водач на листата на ГЕРБ в Перник. Още повече, че акцент по време на срещата са били политиките на доходите, на данъците, фискални приоритети и пр.

Припомняме, Горанов и вътрешният министър Младен Маринов миналата година бяха освободени от кабинета, като премиерът Борисов аргументира смените им с това, че били „министри на ДПС“. Сега Маринов води листа на ГЕРБ, а Горанов представя програмата на партията.

Преди време бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов посочи, че Владислав Горанов е сред тези, които „редят“ листите на управляващите за парламентарните избори.

Иначе стана ясно, че ГЕРБ скоро ще публикуват своята предизборна програма. За момента те са единствените от водещите партии, които не са го сторили.




Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"