fbpx

Набират кандидати за ръководители на полети

До 30 април всички желаещи да се обучават за ръководители на полети могат да подават  документи за предстоящата сесия, съобщиха от Академия BULATSA.

Тя е част от ДП „Ръководство на въздушно движение“ и е единствената сертифицирана в България организация за обучение на ръководители на полети, съгласно изискванията на Европейския съюз и националното законодателство.  

Обучението на одобрените кандидати продължава около година и половина, като им е осигурена стипендия.

При успешно завършване на курса, бъдещите ръководители на полети получават свидетелства за правоспособност, които отговарят на установените международни стандарти и  могат да започнат да практикуват професията.

За да участват в подбора, те трябва да са на възраст до 30 години, с висше образование, минимална образователна степен „бакалавър“ (без значение от специалността), и добро владеене на английски език – B2.

Всеки, който не притежава валиден сертификат за ниво, ще може да се яви на безплатен тест в центровете на BULATSA в София, Варна и Бургас.

„Дни на Отворените врати“ за представяне на професията и процеса на обучение в Академията, ще се проведат на 16 и 30 март и на 13 април в сградата на BULATSA. Желаещите да се включат, трябва да се регистрират в специалните форми за участие на адрес:

https://www.bulatsa.com/stani-rkovoditel-poleti/dni-na-otvoreni-vrati-v-bulatsa-2020-1/registracia




Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"