fbpx

JobTiger прави последния кариерен форум онлайн на 1 декември

Заради мерките срещу пандемията обявеното за 26 ноември в УНСС издание на кариерния форум няма да може да се проведе на живо, съобщиха организаторите на събитието JobTiger.

Десетките водещи фирми, които в момента търсят кадри в областта на икономиката, финансите, маркетинга, човешките ресурси и обслужването на клиенти, ще могат да се срещнат с кандидатите онлайн.

Виртуалният форум отново ще се осъществи на Brazen Technologies –  платформа за онлайн кариерни форуми в света.

Само през тази година JobTiger проведе три успешни виртуални форума, използвайки именно тази платформа. Обратната връзка от участниците в онлайн форматите сочи, че работата с нея е лесна и интуитивна.

Който търси стаж или работа в областта на икономиката, финансите, маркетинга, човешките ресурси и обслужването на клиенти, може да участва във форума на 1 декември от всяка точка на света. Необходими са само устройство с добра интернет връзка и напълно безплатна предварителна регистрация.

Кандидатите, търсещи работа или стаж, може да посетят виртуалния щанд на всяка компания, която ги интересува. Вече има възможност и самите работодатели да се свържат с кандидата, ако им допадне CV-то. Профилът се създава бързо след регистрация за участие във форума.




Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"