fbpx

TollPass.bg сключва договори онлайн за тол таксуване

Договори за автоматично тол таксуване и предоставяне на бордови устройства сключва TollPass.bg.

“Интелигентни трафик системи” АД като Национален доставчик на услуги за събиране на пътни такси и официален партньор на Агенция „Пътна инфраструктура” представи своето ново и цялостно решение за пътни такси.

Тол платформата TollPass.bg е с напълно нова визия и функционалност, която обединява и улеснява заплащането на всички видове електронни пътни такси – автоматично тол таксуване, маршрутни карти и винетки, като тол продуктите ще бъдат достъпни след 1.03.2020, когато е официалният старт на новата система.

Потребителите могат да сключат договор онлайн и да заявят необходимия брой бордови устройства при специални условия – предоставяне на бордово устройство за ползване срещу 1 лв. депозит и месечна такса 15.90 лв. без ДДС.

При смяна на собствеността на превозното средство договорът или срокът за ползване на конкретно бордово устройство може да бъде прекратен по-рано.

Съгласно новите промени в общите условия към сключените договори, е предвидена възможността за прекратяване на договора с тримесечно предизвестие.

Първата стъпка е регистрация на личен потребителски профил на Тол платформата TollPass.bg.

В профила си потребителите ще могат да сключат договор, да управляват заплащането на пътни такси на автомобилите си, да следят потреблението си в реално време, да имат постоянен достъп до финансово счетоводните си документи.

Tollpass има и мобилно приложение, чрез което ще може да се активират винетки, маршрутни карти и да се допълва баланс по договор за автоматично отчитане с бордови устройства.




Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"