fbpx

Най-голямата изложба за храни и напитки у нас се открива на 6 ноември

напитки, вино , изложение

Над 550 производители, дистрибутори, търговци от страната и чужбина ще представят качествени храни, напитки и суровини, както и постижения на хранително-вкусовата промишленост по време на започващите на 6 ноемвви изложения Месомания, Светът на млятото, Булпек, Интерфуд&дринк, Салон на виното.

Земеделският министър традиционно ще открие най-големия международен форум на хранителната индустрия, който ще се проведе до 9 ноември в Интер Експо Център в столицата. Щандовете са разположени в 6 зали и заемат 16 000 кв. метра площ.

През тази година стартира първото издание на Retail Show. Ще бъдат представени тенденции в електронната търговия, дигитални решения и системи за разплащане, POS софтуер, оборудване за магазини и охладителни системи, POP и POS маркетинг практики и продукти, секюрити оборудване, дизайн на магазини, решения за управление на енергията.

Новата платформа за събития на Интер Експо Център „Сетива без граници“ ще предостави възможност на гостите да бъдат част от вълнуваща провокация на сетивата под формата на разнообразна програма от семинари, демонстрации и дегустации на вино, шоколад, кафе и различни гурме храни.

Салон на виното ще бъде сериозна търговска платформа за договаряне с клиенти, подбрани дистрибутори, търговци, специалисти в бранша. За търговски срещи с български винопроизводители са поканени партньори от Скандинавските страни, Полша, Чехия, Словакия.

Девета поредна година Био зона събира под един покрив специалисти, производители и търговци на сертифицирани био продукти.

Колективни участия на форума имат фирми от Италия, Унгария, Индия, Русия, САЩ.

Общо 23 560 души посетиха изложенията през миналата година, а сега организаторите очакват още по-силен интерес.




Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"