fbpx

Голямо шоу на автомобилната индустрия през юни в Пловдив

От 11-ти до 13-ти юни в Пловдив, на територията на Международния панаир ще се проведе TRUCK EXPO 2020.

Организатор на изложението е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.

Автомобилите отдавна престанаха да бъдат само средство за транспорт. Те са дигитални, автоматизирани, удобни, сигурни, екологични. Технологиите за свързаност и безопасност превърнаха новите модели в истински компютри на колела.

Не е изненадващо, че от чисто автомобилно шоу за търговски превозни средства, изложението ще се превърне в платформа за мобилност, основана на софтуер и технологии.

Веднага щом пристигнат на мястото, посетителите ще бъдат въвлечени в многобройни възможности за придобиване на опит и изживяване, пригодени за техните интереси.

Пред очите им ще се разгърне цялата верига на транспорта – от последните модели на водещите марки тежкотоварни автомобили до лекотоварните от категория N1, автобуси и специализирани превозни средства, ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи, фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари, финансови инструменти, вериги бензиностанции, застрахователни услуги.

Изложби на откритите площи и тест драйв зона ще дадат на посетителите множество възможности за взаимодействие и индивидуално изживяване.

Те могат да проектират и свой собствен опит в шоуто с VR преживявания, електрическо зареждане на място, участие в TRUCK TUNING SHOW извън границите на изложбените зали.




Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"