fbpx

Форум за кариерно развитие организира JobTiger

Третото издание на SCALE UP Your Career ще се проведе на 29 септември от 10 до 17 ч. в Интерпред, съобщиха от JobTiger, организатор на събитието. То е безплатно за търсещите работа или кариерно развитие и ще се проведе на живо при спазване на всички мерки за безопасност.

SCALE UP Your Career не е просто форум, който дава шанс за разговори с представители на компании. Не е и просто конференция с поредица от лекции.

„Идеята на събитието е да ви помогне да тласнете кариерата си в желаната от вас посока – чрез иновативни методи на подбор, практически работилници и срещи с впечатляващи личности. И то на едно място и в рамките само на един ден“, обясняват органиизаторите.

Там ще присъства и Георги Ненов, събрал в серията си от подкасти „Свръхчовекът“ уроците на повече от 200 успели личности.

В рамките на SCALE UP Your Career  ще има и  практическа работилница за управление на лични финанси, водена от Стойне Василев, собственик на най-популярния сайт за лични финанси у нас SmartMoney.bg.

Посетителите на форума ще могат да се срещнат и с Лили Георгиева, която е автор на настолната книга за кариерна промяна „От любов към себе си“ и създател на изпитаната методология за кариерна промяна „Устрем“.

Всеки присъствал лично на конференцията ще получи и безплатен достъп до бъдещи уебинари за кариерно развитие.

Входът за посетители е напълно безплатен! Изисква се само предварителна регистрация на сайта на събитието.




Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"