fbpx

Организират търговска мисия на малки фирми в Хърватия

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участие на малки и средни предприятия в Търговска мисия в различни градове на Хърватия в периода 11-17.10.2020 г

Поканени за участие са български малки и средни предприятия производители на фармацевтични продукти, мебели и стоки за ремонт и обзавеждане на дома и градината, в т.ч. строителни материали, индустриално оборудване и производители на хотелско и ресторантско оборудване, яхтено и корабно оборудване, ИКТ (софтуер в областта на туризма), ХВП (безалкохолни и спиртни напитки, пиво, захарни и сладкарски изделия, готови ястия), козметика.

Предварителната програма предвижда бизнес форуми и двустранни срещи с хърватски фирми в градовете Загреб, Риека, Осиек, Джаково и Сплит, както и посещение на Транспортно-логистичен център в гр. Винковци и Индустриална зона Бакар в гр. Риека.

За участие в търговската мисия Изпълнителната агенция поема всички разходи за превоз (самолет, влак, автобус), трансфери и вътрешен транспорт, хотелско настаняване за един представител на предприятие, наем зали за организирането на двустранни срещи, техническо оборудване, кетърингови и преводачески услуги, входни такси за посещение на нетуъркинг събития.

Предприятията поемат разходите за дневни, медицинска застраховка и други от личен характер.

В случай на отказ от участие, предприятието възстановява пълния размер на направените от Агенцията разходи.

Фирмите, които имат интерес, трябва да представят попълнените документи за кандидатстване в деловодството на Агенцията или да ги изпратят по куриер до 24 септември 2020 г.




Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"