fbpx

Над 30 компании ще търсят кадри по време на „Виртуални дни на кариерата“

Над 30 работодатели са заявили участие в Седмите „Виртуални дни на кариерата“, които ще се проведат на 16 юни от 11 до 17 ч. 

Има оферти за работа в почти всички отрасли: ИТ и аутсорсинг, финанси, производство, търговия.

Пълният списък на компаниите-участници може да се намерят на virtual.careerdays.bg, съобщиха от JobTiger, организатор на събитито.

То ще предложи достъп на търсещите работа до богат спектър от предложения, въпреки кризата на пазара на труда, и то само срещу безплатна предварителна регистрация на https://app.brazenconnect.com/a/jobtiger/e/GW6ez.

Там могат да се видят свободните позиции на работодателите, които ще участват във форума.

Кандидатите трябва да си създадат предварително профил и да качат CV-то си в него. Така информацията за професионалния опит и образователен статус става видима за представителите на компаниите-участници във форума.

Те ще предложат позиции, както за хора с малко опит, така и за изявени професионалисти.

Сред работодателите, заявили уастие, са JobTiger Recruitment, БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България, William Hill, Inensia, SiteGround, Acronis Bulgaria, Austrian Business Agency GmbH, КЕЙ БИ СИ ГРУП Н.В. КЛОН БЪЛГАРИЯ КЧТ, УниКредит Булбанк, Кауфланд България ЕООД енд Ко КД.

В деня на форума е необходимо само устройство, свързано с интернет. Може да се участва от всяка точка на света, напомнят организаторите.

И уточняват, че за разлика от традиционния модел, при който кандидатите за дадена позиция пращат документи и тръпнат в очакване дали ще ги поканят на интервю, на „Виртуални дни на кариерата“ търсещите работа са тези, които избират дали да имат среща с HR специалиста на дадена фирма.




Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"