Над 5000 кандидати се срещат с топ работодатели на Career Show 2020

Над 5000 кандидати се срещат с топ работодатели на Career Show 2020

В два дни – на 24 и 25 ноември 150+ от най-добрите работодатели ще се срещнат с над 5000 кандидати.

Водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show 2020 събира рекорден брой кандидати, търсещи работа и възможности за развитие.

Онлайн събитието предоставя напълно ново и модерно решение чрез иновативна платформа за видео интервюта, която ще се използва за първи път в България.

Чрез нея работодатели и кандидати ще се свържат с помощта на специална мачмейкинг технология, предоставяща максимално ефективно изживяване за участниците.

Срещите между търсещи и предлагащи работа ще са придружени от професионална програма – изцяло онлайн. Лектори като журналистът и преподавател по публична реч Анна Цолова, продуцентите Иван и Андрей, основателят на ARC Academy Антони Иванов, психологът Ани Владимирова и други професионалисти в различни сфери ще споделят онлайн своя опит.

Компаниите ще могат да филтрират кандидати и да се свързват само с тези, чийто профил отговаря на търсения от тях. Освен среща с кандидати, компаниите ще могат да получат базата от 5000+ CV-та на предварително селектирани кандидати.

Участието в събитието е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна на https://careershow.bg/regis.
Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"