fbpx

До два-три дни Борисов ще обяви „тежките решения“

До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, ще успокоим хората. Те са тежки решения.

Това заяви премиерът Бойко Борисов, който заедно със зам.-министъра на строителството Николай Нанков инспектира магистрала „Европа“.

Инспекцията беше предавана на живо в профила на премиера във Фейсбук.

Тежките решения е важно да ги взима човек. Аз моите съм ги взел. Другите да му мислят, каза премиерът докато управляваше джипа си.

Той прогнозира, че през септември българите ще карат по тази магистрала. Необходим е още максимум един месец, за да се приключат всички довършителни работи по трасето. Асфалтът вече е положен. Това е чисто новото трасе, изтъкна Борисов.

До края на годината ще бъде пуснат в експлоатация и участъкът Белокопитово – Буховци – Търговище – Шумен.

„Никога не съм следвал максимата: Бий, за да те уважават“, а „Уважавай, за да не те бият“! Има справедливи искания на протеста и ги чувам, те се открояват силно“, написа Борисов в профила со във Фейсбук.

„Отново се обръщам към българите по кръстовищата: не очаквайте агресия от полицията или да отстранят палатките. Тези кръстовища, градът, държавата не са на Бойко Борисов. Те са на всеки данъкоплатец. Не пречите на мен, а на своите съграждани. Изборите ще дойдат и всеки ще получи това, което си е заслужил, допълни премиерът.




Имате възможност да подкрепите качествените анализи, коментари и новини в "Икономически живот"